نشست تخصصی به مناسبت روز جهانی ارتوز و پروتز با حضور اساتید و دانشجویان برگزار شد
نشست تخصصی به مناسبت روز جهانی ارتوز و پروتز با حضور اساتید و دانشجویان برگزار شد
در آستانه روز جهانی ارتوز و پروتز(16 اسفند ماه)، دورهمی ویژه ای با حضور اساتید، دانشجویان و فعالان این حوزه روز شنبه ۱۱ اسفند ماه ۱۴۰۳ در تالار نفیس برگزار شد.
در این نشست، آقای دکتر ابراهیم صادقی به عنوان یکی از سخنرانان اصلی به بیان اهمیت پیشرفت های علمی و فناوری در حوزه ارتوز و پروتز پرداختند و نقش این رشته در بهبود کیفیت زندگی افراد نیازمند به این خدمات را برجسته دانستند ایشان همچنین بر ضرورت همکاری بین بخش های دانشگاهی و صنعتی برای توسعه هرچه بیشتر این رشته تأکید نموند.
آقای جلیل شفیع زاده نماینده محترم شرکت بهگام نیز در سخنانی کوتاهی به معرفی آخرین دستاوردها و محصولات این شرکت در زمینه تجهیزات ارتوز و پروتز پرداختند و از برنامه های آینده این شرکت برای همکاری بیشتر با مراکز آموزشی و تحقیقاتی خبر داد.
آقای دکتر سورتیجی، معاون آموزشی دانشکده نیز در ادامه مراسم با اشاره به اهمیت آموزش و پژوهش در رشته ارتوز و پروتز، از تلاش های دانشجویان و اساتید این رشته تقدیر نمودند و بر لزوم توسعه زیرساخت های آموزشی و تحقیقاتی برای آموزش دانشجویان در این رشته آموزشی تأکید نمودند.
این مراسم با حضور معاون دانشجویی فرهنگی دانشکده و جمعی از دانشجویان مقطع دکتری رشته ارتوز و پروتز همراه بود و فرصتی برای تبادل نظر و همکاری بین دانشجویان، اساتید و فعالان صنعتی فراهم آورد.
روز جهانی ارتوز و پروتز هر ساله بزرگداشتی است تا اهمیت این رشته در بهبود کیفیت زندگی افراد دارای معلولیت و نیازمند به تجهیزات پزشکی مورد توجه قرار گیرد. به نظر می رسد با همکاری های بیشتر بین دانشگاه و صنعت، شاهد پیشرفت های بیشتری در آینده باشیم.
شایان ذکر است این مراسم با همکاری دو شرکت پیشرو در صنعت ارتوز و پروتز، شرکت بهگام و شرکت کیا مد، به عنوان حامیان مالی برنامه، میزبانی شد.