تجهیز کلینیک ارتوز و پروتز به دستگاه های اسکن

در راستای خدمات تخصصی در حوزه سلامت پا ، کلینیک ارتوز و پروتز دانشکده علوم توانبخشی به دستگاه اسکن سه بعدی و فشار کف پا تجهیز گردید.   شایان ذکر است خدمات رسانی در این زمینه تخصصی زیر نظر اعضای هیئت علمی متخصص و متعهد در دانشکده علوم توانبخشی برای مراجعین محترم در حال انجام است

به کمک دستگاه اسکن فشار کف پایی الگوهای توزیع فشار در حالت ایستادن و راه رفتن بدست می ­آید . با تحلیل های صورت گرفته بر روی داده های اسکن فشارتوسط متخصصین این حوزه و داده های اسکن سه بعدی که شکل سه بعدی پا را برای درمانگر ایجاد میکند میتوان درطراحی و ساخت ارتوزها و کفی­های طبی به منظور کنترل یا درمان اختلالات پا و مچ پا شامل صافی کف پا، خارپاشنه، زخم های دیابت و ... استفاده نمود.

اصفهان- دانشگاه علوم پزشکی- دانشکده علوم توانبخشی کلینیک ارتوز و پروتز 03137925096

لینک ویدیو