رفتن به محتوای اصلی
x

معرفی دانشکده

با توجه به  اهمیت مسئله توانبخشی و نياز مبرم جامعه بر توسعه آن، مجوز تاسيس دانشکده علوم توانبخشی در دانشگاه علوم پزشكی اصفهان در سال ۱۳۷۱ داده شد. سپس با تعيين خط مشی آموزشی و بهره گیری از نيروهای توانمند، تصميم به راه اندازی رشته های تخصصی از جمله فيزيوتراپی، ارتوز و پروتز وگفتاردرمانی گرفته شد. از سال ۱۳۷۳ به همت دست اندركاران، اولين گروه دانشجوئی پذیرش شدند. همچنين با توجه به اهميت توسعه رشته های توانبخشی در سال ۱۳۸۲، در اجرای طرح گسترش دانشكده با تاسيس رشته كاردرمانی موافقت شد و پس از آن رشته شنوایی شناسی نیز به مجموعه رشته های دانشکده اضافه گردید.

در حال حاضر دانشکده علوم توانبخشی در مقطع کارشناسی دارای پنج رشته ارتوز و پروتز، کاردرمانی، گفتاردرمانی، فیزیوتراپی و شنوایی شناسی است و در مقطع کارشناسی ارشد نیز در سه رشته ارتوز و پروتز، گفتاردرمانی و فیزیوتراپی به پذیرش دانشجو می پردازد. این دانشکده در سال ۹۵ موفق به راه اندازی مقطع دکترای ارتوز و پروتز شد و در آینده ای نه چندان دور، رشته  بینایی سنجی در مقطع کارشناسی و مقطع دکترای تخصصی و دکترای حرفه ای (DPT) در رشته فیزیوتراپی و دکترای تخصصی در رشته گفتاردرمانی نیز به این دانشکده اضافه خواهند شد. تاكنون تعداد قابل توجهی از دانش آموختگان اين دانشكده موفق به پذيرش در مقاطع كارشناسی ارشد و دكتری شده اند و در همين راستا در دو سال متوالی بیشتر قبولی مقطع كارشناسی ارشد وزارت بهداشت ودرمان به اين دانشكده اختصاص يافت.

با توجه به اهميت استقرار مستقل در يك فضای فيزيكی، در سال ۱۳۸۴ ساختمان جدید دانشكده علوم توانبخشی با موقعيت خاص، معماری علمی وكلينيكهای آموزشی- درمانی افتتاح گرديد. مرکز تحقیقات اختلالات اسکلتی و عضلانی، كه در زمينه ايجاد بستر مناسب جهت اجرای طرح تحقيقاتی گام بزرگی بوده است، یکی از واحدهای تحقیقاتی مستقر در این دانشکده می‌باشد. راه اندازی بخش EDO در دانشكده به منظور تغيير وتحول علمی در امر آموزش از ديگر مزايای اين دانشكده است كه با تكيه بر بنيه علمی نيرومند و امكانات موجود بتواند آموزش وتربيت نيروی متخصص را به روز نمايد.

دو گرایش اصلی رشته های علوم توانبخشی، پيشگيری و درمان است و پژوهشگران و اساتيد محترم اين دانشكده با آگاهی به علم روز سعی بر آن دارند كه بر اساس روش های نوين علمی، شالوده علوم توانبخشی را در جامعه بنيان نهند. 

 

 

آدرس دانشکده علوم توانبخشی استان اصفهان:

خیابان هزار جریب- دانشگاه علوم پزشکی وخدمات بهداشتی درمانی استان اصفهان- دانشکده علوم توانبخشی. 

تلفن:۰۳۱۳۷۹۲۵۰۰۰

فاکس:۰۳۱۳۶۶۸۷۲۷۰ 

E-mail: tavanbakhshi@rehab.mui.ac.ir