سخنران سمینار ادواری فیزیوتراپی تحت عنوان  "Shoulder pain: differential diagnosis"  دکتر نوید طاهری عضو هیات علمی گروه فیزیوتراپی دانشکده علوم توانبخشی بود. این سمینار دارای امتیاز آموزش مداوم برای رشته‌های ارتوپدی، نورولوژیست و جراح مغز و اعصاب، روماتولوژیست و فیزیوتراپیست‌ها بود.
زمان برگزاری این سمینار روز پنج شنبه اول  اسفندماه و در سالن معرفت دانشکده علوم توانبخشی اصفهان برگزار شد. ثبت نام این سمینار از طریق سامانه آموزش مداوم بود. شایان ذکر است حضور دانشجویان در سمینار آزاد و رایگان بود و از این سمینار بسیار استقبال شد.

CAPTCHA
این سؤال جهت بررسی این است که آیا شما یک بازدید کننده انسانی هستید یا نه، و برای جلوگیری از ارسال اسپم خودکار.
CAPTCHA ی تصویری
کاراکترهای نمایش داده شده در تصویر را وارد کنید.
يكشنبه, ۱۵ تير, ۱۳۹۹