پیام تبریک رئیس دانشکده علوم توانبخشی

دکتر جاوید مستمند طی پیامی از پیام سید کلاته دانشجوی گفتاردرمانی دانشکده علوم توانبخشی، مخترع دستگاهInfant Suckling Tester  تقدیر و تشکر کرد.

رئیس دانشکده علوم توانبخشی پیام خود را اینگونه آغاز نمود:

خدا را شاکریم که بار دیگر صفحه‌ای بر صفحات افتخار آفرینی‌های دانشکده علوم توانبخشی در عرصه‌ی جهانی افزوده شد. خبر موفقیت درخشان و غرور آفرین پیام سید کلاته دانشجوی رشته گفتاردرمانی را به ایشان و خانواده‌ی توانبخشی تبریک عرض می‌نمایم و امیدوارم که ایشان در سایه خداوند متعال و با تکیه بر دانش و پشتکار خود همواره در زمینه ارتقاء و اعتلای آموزشی، پژوهشی گام برداشته و موفق و پیروز باشد    .

گفتنی است آقای پیام سید کلاته دانشجوی رشته گفتار درمانی دانشکده علوم توانبخشی در مسابقات ثبت اختراع در کشور کره جنوبی، موفق به کسب مدال برنز سئول در سال جاری (۲۰۱۶همچنین موفق به کسب دیپلم افتخار کشور تایوان شد.