پذیرش مقالات امید خشاوی در کنگره European Orthopedic Research Society ‪(EORS 2017)‬ آلمان

۲ مقاله امید خشاوی- دانشجوی کارشناسی فیزیوتراپی دانشکده علوم توانبخشی برای ارائه به صورت پوستر در کنگره European Orthopedic Research Society ‪(EORS 2017)‬  مورد پذیرش قرار گرفت.

این کنگره در شهر مونیخ آلمان در تاریخ ۱۵-۱۳ سپتامبر مصادف با ۲۲ تا ۲۴ شهریورماه ۱۳۹۶ برگزار می‌گردد و عناوین مقالات:

The effect of gender on outcomes of Gastrocnemius kinesiotaping and stretching on elderly balance.‎ & Evaluating the immediate effect of Gastrocnemius stretching on Postural balance in young and elderly women میباشد.

قابل ذکر است که این مقالات به سرپرستی زهره شفیع زادگان مربی گروه فیزیوتراپی دانشکده علوم توانبخشی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان به رشته تحریر در آمده است.

گفتنی است این دانشجوی کارشناسی فیزیوتراپی علاوه بر این، در کنگره فیزیوتراپی و کنگره سالمندی دکتر حکیم‌زاده نیز به ارائه مقالاتی پرداخته است. که بصورت پوستر و سخنرانی مورد پذیرش قرار گرفت.

ضمن تبریک به این دانشجوی موفق گروه فیزیوتراپی دانشکده علوم توانبخشی، برای ایشان آرزوی سلامتی و موفقیت روز افزون داریم.