هشتمین جشنواره فرهنگی دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور

هشتمین جشنواره فرهنگی دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور با اعلام فراخوان شرکت در این جشنواره کلید خورد. برای اولین بار در هشتمین جشنواره فرهنگی وزارت بهداشت، دانشجویان کل کشور امکان رقابت در یک جشنواره فرهنگی را خواهند داشت.

از ویژگی‌های هشتمین جشنواره فرهنگی، اضافه شدن بخش کارکنان، اساتید و اعضای هیات علمی دانشگاه‌های علوم پزشکی، ستاد وزارتی و جامعه پزشکی کشور در جشنواره است.

بر اساس فراخوان منتشر شده دانشجویان وزارت علوم و دانشگاه آزاد اسلامی نیز می‌توانند در این دوره از جشنواره فرهنگی وزارت بهداشت حضور یابند.

اقتصاد مقاومتی و تولید ملی، اخلاق اسلامی و انسانی، انسجام و وفاق ملی، اقتدار ایرانی و اهتمام به مشکلات جوانان از محورهای مورد تاکید در این دوره از جشنواره است.