نشست صمیمانه معاون آموزشی دانشگاه با دانشجویان دانشکده علوم توانبخشی

جهت بهره‌مندی از نظرات، انتقادات و پیشنهادات دانشجویان مقاطع مختلف تحصیلات تکمیلی، دکتر موحدیان عطار معاون آموزشی دانشگاه با هیات همراه امروز ۱۵ دی‌ماه اقدام به نشست صمیمانه‌ با دانشجویان دانشکده علوم توانبخشی کردند.

در این نشست که در سالن معرفت دانشکده علوم توانبخشی در حال برگزاری می‌باشد، دکتر نعمت بخش معاون پژوهشی و فناوری دانشگاه، دکتر ایرج‌پور مدیر امور آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه و محمد منهاجی مسئول کارگروه حوزه معاونت آموزشی حضور دارند. هدف از برگزاری این نشست، آشنا شدن با نظرات، انتقادات، پیشنهادات و مشکلات، دانشجویان در حوزه آموزشی دانشکده علوم توانبخشی می‌باشد. قابل ذکر اینکه این برنامه در دانشکده‌های دیگر دانشگاه علوم پزشکی اصفهان نیز برگزار شده است.

در این جلسه معاونین محترم با گرمی و با حساسیت به سئوالات و سخنان دانشجویان گوش فرا دادند و برای رفع مشکلات راهکارهایی به دانشجویان ارائه نمودند.

گفتنی است این نشست از ساعت ۱۲:۴۵ شروع و تا ساعت ۱۴:۳۰ ادامه دارد.