مرکز جامع توانبخشی در تکاپوی راه اندازی

دکتر جاوید مستمند ریاست دانشکده علوم توانبخشی در خصوص تجهیز و راه اندازی مرکز جامع توانبخشی وابسته به دانشکده علوم توانبخشی گفت، مدتی بود که در پی مکانی بودیم که به طور اختصاصی به ارائه خدمات توانبخشی اختصاص داده شود و خوشبختانه این امر مهم تحقق یافت و با مساعدت و عنایت ریاست محترم دانشگاه علوم پزشکی اصفهان جناب آقای دکتر غلامرضا اصغری و سایر مسئولان محترم، مرکز صدیقه طاهره (س) واقع در خیابان خرم اصفهان به دانشکده علوم توانبخشی واگذار گردید.

وی ادامه داد، این اولین مکانی است که در استان اصفهان بطور اختصاص  و جامع در خصوص توانبخشی و زیر نظر دانشگاه علوم پزشکی اصفهان راه‌اندازی می‌ِشود.

دکتر مستمند در خصوص متراژ مرکز گفت. این مرکز در زمینی به وسعت ۱۳۰۰ متر مربع در سه طبقه و یک زیرزمین که شامل کلینیک‌های فیزیوتراپی، ارتوپدی فنی، گفتار درمانی، کاردرمانی، شنوایی شناسی می‌باشد که در آینده از متخصصین مرتبط پزشکی نیز بهره‌مند خواهد شد. وی ادامه داد در این مرکز داروخانه و خدمات آزمایشگاهی نیز موجود می‌باشد.

ریاست دانشکده علوم توانبخشی در خصوص تجهیز نمودن این مرکز گفت، مدیریت مرکز به آقای مهندس طهمورث طهماسبی معاون مالی اداری دانشکده محول شده و جهت راه اندازی کلینیک‌ها، همکاران دکتر نوید طاهری و حسینعلی احمدی از گروه فیزیوتراپی، خانم مظاهری از گروه کاردرمانی، دکتر حمید کریمی از گروه گفتار درمانی و دکتر ابراهیم صادقی از گروه ارتوپدی فنی مسئول تجهیز کلینیک‌های اختصاص داده شده به هر گروه هستند.

دکتر جاوید مستمند ادامه داد، برنامه تجهیز مرکز توانبخشی از ۲ ماه پیش آغاز شده و در نظر داریم به لطف خداوند دراردیبهشت ماه این مرکز را بطور رسمی افتتاح و راه‌اندازی کنیم.

ریاست دانشکده علوم توانبخشی از تمامی دست‌اندرکاران تشکر نمود و آرزو کرد که مرکز جامع توانبخشی در آینده علاوه بر ارائه خدمات توانبخشی و درمانی، مرکز مناسبی جهت آموزش و پژوهش دانشجویان باشد و به مصاحبه‌ی خود پایان داد.

در کارنامه‌ی اجرایی دکتر جاوید مستمند می‌توان علاوه بر تجهیز نمودن مرکز جامع توانبخشی به تجهیز نمودن کلینیک گفتار‌درمانی،کلینیک شنوایی شناسی، کلینیک گفتاردرمانی، کلینیک ارتوپدی فنی، کلینیک اختلالات کف لگن، مرکز EMGو راه اندازی مراکز تحقیقاتی دانشکده علوم توانبخشی نیز اشاره نمود. وی حدود ۸ سال است که با عنوان ریاست در دانشکده علوم توانبخشی مشغول به کار می‌باشد.