سومین روز کنگره بین المللی ارتوز و پروتز

در سومین روز کنگره بین‌المللی ارتوز و پروتز، در بخش اول مقالات مرتبط با موضوع پروتز ارائه شد. که در بین ارائه دهندگان دکتر طهمورث طهماسبی پیرامون موضوع بررسی عوامل روانی_محیطی بر روی تجویز و پذیرش پروتز با مدلICF و مصطفی کمالی پیرامون موضوع تاثیر نوع پنجه بر تعادل ایستگاهی آمپوته های اندام تحتانی سخنرانی نمودند. در این بخش یکی از اعضای هیات رئیسه راضیه طهماسبی عضو هیئت علمی دانشکده علوم توانبخشی بود.

در بخش دوم از روز سوم کنگره بین المللی ارتز پروتز، مباحث پیرامون ارتزهای اندام تحتانی ارائه شد، که سخنران ویژه این مبحث دکتر ابراهیم صادقی عضو هیئت علمی دانشکده توانبخشی دانشگاه علوم پزشکی بود.

در قسمت سوم از سومین روز کنگره ارتز پروتز ارائه مقالات پیرامون سایر خدمات ارتز پروتز بود. در این قسمت اعضای هیات رئیسه، دکتر پورقاسم (عضو هیئت علمی دانشکده علوم توانبخشی ) ، جعفریان ،رضایی و مهسا کاویانی بودند.

در آخرین قسمت برنامه علمی دوازدهمین کنگره ارتوز و پروتز، می‌توان به قسمت بین المللی ارتز و پروتز اشاره نمود. در این قسمت یک بحث فراگیر و برون مرزی مطرح شد که پروفسور نستر و کمک پروفسور لندرف در این خصوص سخنرانی نمودند.

در بخش پایانی برنامه اختتامیه دوازدهمین کنگره ارتز پروتز ایران از تمامی اساتید و تمامی شرکت کنندگان تجلیل به عمل آمد.