دیدار سرزده دکتر غلامرضا اصغری از مرکز جامع توانبخشی حضرت صدیقه طاهره(س)

صبح امروز چهارم اردیبهشت ماه ۹۶ دکتر غلامرضا اصغری ریاست دانشگاه علوم پزشکی اصفهان به اتفاق ریاست دانشکده علوم توانبخشی از مرکز جامع توانبخشی حضرت صدیقه طاهره(س) وابسته به دانشکده علوم توانبخشی دیدار کردند.

ریاست دانشگاه علوم پزشکی اصفهان به اتفاق ریاست دانشکده علوم توانبخشی ساعت ۱۰ صبح وارد مرکز جامع توانبخشی حضرت صدیقه طاهره(س) شدند و از قسمت‌های مختلف این مرکز که در حال تکمیل می‌باشد دیدن نمودند. در این دیدار مدیریت مرکز جامع توانبخشی حضرت صدیقه طاهره(س)، مدیر عامل شرکت تجهیزات پزشکی نوین و جمعی از دست‌اندرکاران، ایشان را همراهی نمودند. این دیدار ساعت ۱۱ صبح پایان یافت.

گفتنی است مرکز جامع توانبخشی حضرت صدیقه طاهره(س) وابسته به دانشکده علوم توانبخشی می‌باشد که بزودی افتتاح و راه‌اندازی می‌شود.