تلاش در جهت ارتقاء سطح سلامت کارکنان و دانشجویان دانشکده علوم توانبخشی

جهت ارتقاء سطح سلامت کارکنان و دانشجویان دانشکده علوم توانبخشی، دانشکده با همکاری مرکز بهداشت شماره ۲ اصفهان اقدام به توزیع قرص ویتامین‌D3در بین کارکنان و دانشجویان این دانشکده نمود.

ویتامین D3 علاوه بر نقشی که در جذب کلسیم، حفظ سلامت استخوان‌ها و پیشگیری از پوکی استخوان دارد، در پیشگیری از بسیاری از بیماری‌های غیرواگیر از جمله دیابت نوع ۲، بیماری‌های خود ایمنی  مثل بیماری مولتیپیل اسکلروز(MS)و انواع سرطان نیز موثر است.

در اولین گام رابط سلامت دانشکده فهیمه سادات جعفریان با ارتباط چهره به چهره با تک تک کارکنان دانشکده، برای هر نفر توضیحاتی جهت آشنایی با این ویتامین و طرز مصرف آن ارائه داد و در خصوص دانشجویان، به نماینده‌ی هر کلاس قرص‌ها تحویل و نمایندگان نیز با خصوصیات و طرز مصرف این قرص آشنا شدند و قرار بر این شد که نمایندگان هر کلاس، ویتامی‌ها را در بین دانشجویان توزیع و آنها را در خصوص آشنایی و طرز مصرف توجیح نمایند. گفتنی است این توزیع در ۳ نوبت در طول ۳ ماه انجام خواهد شد.