تبریک دکتر سعید فرقانی به مناسبت روز استاد و هفته آموزش

دکتر سعید فرقانی معاون آموزشی دانشکده علوم توانبخشی طی مصاحبه‌ای کوتاه با روابط عمومی دانشکده روز استاد و هفته‌ی آموزش را محضر کلیه اساتید دانشکده تبریک و از برگزاری مراسم روز استاد در دانشکده علوم توانبخشی خبر داد.  وی گفت آموزش دانشکده علوم توانبخشی در نظر دارد روز دوشنبه هفته ‌آینده ۱۸اردیبهشت ماه ۹۶به پاس ارج نهادن زحمات اساتید محترم دانشکده مراسم روز آموزش برگزار نماید. دکتر فرقانی در خصوص مراسم روز دوشنبه گفت، روز آموزش را با صبحانه کاری ویژه اساتید و همکاران شروع و در ادامه کارگاه "آشنایی با مبانی ژورنال کلاب" داریم که توسط دکتر علیرضا طاهری برگزار خواهد شد. معاون آموزشی دانشکده علوم توانبخشی شعار امسال آموزش دانشکده علوم توانبخشی را "آموزش توانبخشی پاسخ‌گو" اعلام نمود و به سخنان خود پایان داد.