برگزیدگان دانشکده علوم توانبخشی درهشتمین جشنواره فرهنگی دانشجویان علوم پزشکی کشور

طبق آخرین خبر واصله از آثار راه يافته تئاتر صحنه‌ای دانشجویان دانشگاه‌های سراسر کشور با موضوع سلامت، امیرحسین نصیری ترم ششم کاردرمانی و زهرا میرعالی ترم هشتم ارتوپدی فنی از دانشکده علوم توابخشی آثارشان در تئاتر و نمایش نامه خوانی به مرحله‌ی اول هشتمین جشنواره فرهنگی دانشجویان علوم پزشکی کشور راه یافت. نام اثری که امیرحسین نصیری کارگردان آن می‌باشد،"من آنجا نیستم" و نام اثری که زهرا میرعالی کارگردان آن می‌باشد"خواستگاری" نام دارد. گفتنی است این عزیزان مدت ۲ سال است که در دانشگاه علوم پزشکی اصفهان فعالیت تئاتری دارند. همچنین امیرحسین نصیری عضو شورای مرکزی کانون تئاتر دانشگاه علوم پزشکی اصفهان و زهرا میرعالی دبیر کانون تئاتر علوم پزشکی اصفهان می‌باشد. قابل ذکر است این عزیزان برای دومین بار است که اثرشان به جشنواره راه یافته است. نام تئاتری که سال ۱۳۹۴ به جشنواره راه یافت تئاتر صحنه‌ای "شب و یاسِ یأس" می‌باشد.

ضمن تبریک، برای این عزیزان آرزوی موفقیت روزافزون داریم