برگزاری کارگاه روان‌شناسی مثبت در توانبخشی

بمنظور آشنایی اساتید دانشکده علوم توانبخشی به استفاده از اصول روان‌شناسی مثبت در افرایش انگیزه و علاقه دانشجویان در تحصیل و امور آموزشی کارگاه یکروزه روانشناسی مثبت در توانبخشی برگزار شد. این کارگاه نخست با  توضیحات زهره یاری مشاور دانشکده علوم توانبخشی در خصوص اهمیت و ضرورت برگزاری کارگاه آغاز شد. سپس اولین مدرس دکتر بیژن شفیعی عضو هیات علمی و معاون فرهنگی دانشجویی دانشکده علوم توانبخشی بود که در خصوص روانشناسی مثبت سخن گفت. پس از وی دکتر مرتضی علی بیک عضو هیات علمی دانشگاه اصفهان در خصوص اصول روان‌شناسی مثبت و چگونگی اجرای این اصول در توان‌بخشی سخن گفت. قابل ذکر است این کارگاه در تالار معرفت و از ساعت ۸ صبح شروع و تا ساعت ۱۳ ادامه داشت و با استقبال خوب اساتید دانشکده مواجه شد.