برگزاری کارگاه توانبخشی در آلزایمر

صبح امروز اول اسفند ماه ۹۵ کارگاه یکروزه توانبخشی در آلزایمر برگزار شد.دبیر این کارگاه الهام نصیری کارشناس ارشد کاردرمانی و عضو هیات علمی دانشکده علوم توانبخشی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان می‌باشد. در کارگاه توانبخشی در آلزایمر ۵ مدرس سخنرانی نمودند. اولین مدرس دکتر بهناز انصاری متخصص مغز و اعصاب می‌باشد. وی در خصوص نروفیزیوپاتولوژی، سیر بیماری و درمان‌های دارویی آلزایمر سخن گفت. مدرس بعدی تکتم مظاهری کارشناس ارشد کاردرمانی دانشکده علوم توانبخشی که در خصوص ارزیابی و درمان مشکلات جسمی حرکتی در بیماران آلزایمر مطالبی ارائه داد. بعد نوبت به الهام نصیری کارشناس ارشد کاردرمانی و دبیر کارگاه رسید، وی در خصوص ارزیابی ودرمان مشکلات شناختی و رفتاری در بیماران آلزایمر مطالبی ارائه داد. دکتر لیلا قسیسین مدرس بعدی بود که در خصوص ارزیابی و درمان مشکلات ارتباطی مبتلایان به آلزایمر سخن گفت. وی متخصص گفتاردرمانی می‌باشد و عضو هیات علمی دانشکده علوم توانبخشی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان است و آخرین مدرس این کارگاه خدیجه خزاعلی عضو هیات علمی دانشکده علوم توانبخشی بود. وی در خصوص ارزیابی ودرمان فعالیت‌های روزمره زندگی در آلزایمر سخن گفت. در پایان به سئوالات شرکت کنندگان پاسخ داده شد. این کارگاه ساعت ۱۴ به پایان رسید. قابل ذکر اینکه این کارگاه با استقبال شایان توجهی روبرو شد.