برگزاری کارگاه ارزیابی عملکرد کارکنان

فرانک صالحی مسئول آموزش دانشکده علوم توانبخشی، از برگزاری کارگاه آموزشی آشنایی با برنامه ی ارزیابی عملکرد کارکنان خبر داد. وی گفت این کارگاه یژه کارکنان دانشکده و الزامی است. صالحی ادامه داد مدرس کارگاه نسرین قلی نیا کارگزین دانشکده می باشد. مسئول آموزش دانشکده علوم توانبخشی  تاریخ برگزاری این کارگاه را ۲۸ مرداد ماه اعلام نمود و گفت، کارگاه ارزیابی عملکرد کارکنان دارای ۷ امتیاز آموزشی است و در سه قسمت مجزا برگزار خواهد شد که از ساعت ۸ الی ۱۰ ویژه کارشناسان ارشد و کارشناسان، ساعت ۱۰الی ۱۲ ویژه فوق دیپلم و دیپلم و ساعت ۱۲ الی ۱۴ ویژه زیر دیپلم خواهد بود. وی در پایان خاطر نشان کرد که این دهمین کارگاهی است که آموزش کارکنان در دانشکده علوم توانبخشی برگزار می کند.