برگزاری کارگاه ارزیابی عملکرد کارکنان

فرانک صالحی مسئول آموزش دانشکده علوم توانبخشی، از برگزاری کارگاه آموزشی آشنایی با برنامه ی ارزیابی عملکرد کارکنان خبر داد. وی گفت این کارگاه یژه کارکنان دانشکده و الزامی است. صالحی ادامه داد مدرس کارگاه نسرین قلی نیا کارگزین دانشکده می باشد. مسئول آموزش دانشکده علوم توانبخشی  تاریخ برگزاری این کارگاه را ۲۸ مرداد ماه اعلام نمود و گفت، کارگاه ارزیابی عملکرد کارکنان دارای ۷ امتیاز آموزشی است و در سه قسمت مجزا برگزار خواهد شد که از ساعت ۸ الی ۱۰ ویژه کارشناسان ارشد و کارشناسان، ساعت ۱۰الی ۱۲ ویژه فوق دیپلم و دیپلم و ساعت ۱۲ الی ۱۴ ویژه زیر دیپلم خواهد بود. وی در پایان خاطر نشان کرد که این دهمین کارگاهی است که آموزش کارکنان در دانشکده علوم توانبخشی برگزار می کند.

CAPTCHA
این سؤال جهت بررسی این است که آیا شما یک بازدید کننده انسانی هستید یا نه، و برای جلوگیری از ارسال اسپم خودکار.
CAPTCHA ی تصویری
کاراکترهای نمایش داده شده در تصویر را وارد کنید.