برگزاری مسابقه کتاب‌خوانی به مناسبت عید "غدیر خم" در دانشکده علوم توانبخشی

در خصوص کتاب:

این کتاب ، مجموعه ای است از چهار سخنرانی که در روزهای ۱۸ تا ۲۱ ماه مبارک رمضان سال قمری ۱۳۸۸ در حسینیه ی ارشاد ایراد شده است . این کتاب ، مشتمل بر یک مقدمه و دو بخش است . در مقدمه کلیاتی درباره‌ی جذب و دفع به طور عموم و جاذبه و دافعه‌ی انسان‌ها به طور خصوصی بحث شده است. در بخش اول، جاذبه علی علیه السلام – که همواره دل‌هایی را به سوی خود کشیده و می‌کشد و فلسفه‌ی آن و فایده و اثر آن، مورد بحث قرار گرفته است. در بخش دوم، دافعه‌ی نیرومند آن حضرت که چگونه عناصری را به سختی طرد می‌کرد و دور می‌انداخت، توضیح و تشریح شده است؛ ثابت شده که علی علیه السلام دو نیرویی بوده است و هر کس که بخواهد در مکتب او پرورش یابد باید دو نیرویی باشد.

از جملات برگزیده‌ی این کتاب می‌توان به جملات زیر اشاره نمود:

۱-     امتیازات اساسی علی‌(ع) و سایر مردانی که از پرتو حق روشن بوده‌اند این است که علاوه بر مشغول داشتن خاطره‌ها و سرگرم کردن اندیشه‌ها به دل ها و روح‌ها نور و حرارت و عشق و نشاط و ایمان و استحکام می‌بخشند. (ص۱۰)

۲-     علی (ع) پیش از آنکه امام عادل برای دیگران باشد و درباره‌ی دیگران به عدل رفتار کند، خود شخصاً موجودی متعادل و متوازن بود. (ص۱۲)

۳-       علی‌(ع) یک انسان کامل بود با همه زیبایی‌هایش. (ص۱۳)

۴-       هر کس بخواهد در مکتب علی (ع) پرورش یابد باید دو نیرویی باشد. (ص۱۳)

۵-       علت اصلی جذب و دفع را باید در سنخیت و تضاد جستجو کرد. (ص۱۹)

۶-       جذب و دفع دو رکن اساسی زندگی بشرند و به همان مقداری که از آنها کاسته شود در نظام زندگی‌اش خلل جایگزین می‌گردد. (ص۲۰)

۷-       انسان نیاز دارد که دوست بدارد و او را دوست بدارند. (ص۲۱)

۸-       محبت باید با حقیقت توام باشد و اگر با حقیقت توام بود باید مسلکی بود. (ص۲۳)

۹-       اسلام قانون محبت است و قرآن پیامبر (ص) را رحمه‌للعالمین معرفی می‌کند [وما ارسلناک رحمه‌للعالمین]. (ص۲۳)

۱۰-  محبت منطقی و عاقلانه آن است که خیر و مصلحت جامعه بشریت در آن باشد نه خیر یک فرد و یا یک دسته بالخصوص. (ص۲۴)