برگزاری سمینار مشترک طبقه بندی بین المللی عملکرد ناتوانی و سلامت (ICF)

سمینار دو روزه ICFدیروز ۷ دی ماه پایان یافت. برگزار کننده این سمینار حوزه فناوری دانشکده علوم توانبخشی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان با همکاری سازمان بهزیستی کشور بود. لازم به ذکر است، این اولین سمینار مشترک توانبخشی در زمینه ICF‌بود که با امتیاز بازآموزی از وزارت بهداشت و با حضور دکتر دواتگران مدیر کل دفتر توانمندسازی بهزیستی کشور برگزار می‌شد.

سخنرانان سمینار ICF: دکتر کیوان دواتگران متخصص فیزیوتراپی ومدیر کل دفتر توانمندسازی بهزیستی کشور، دکتر سعید فرقانی متخصص ارتوز و پروتز و معاون آموزشی دانشکده علوم توانبخشی، دکتر ابراهیم صادقی متخصص ارتوز و پروتز و معاون مراکز تحقیقاتی دانشکده علوم توانبخشی و شبنم جهانشاد کارشناس ارشد رشته روانشناسی، رئیس گروه توانبخشی اجتماعی و حمایت‌های رفاهی دفتر توانمند سازی معلولین کشوربودند.

دکتر دواتگران در خصوص، کاربرد ICFدر توانبخشی،  مفاهیم و مدل‌ها، ابزارهای ارزیابی عملکرد،ناتوانی و سلامت، ICF Core Setsسخن گفت. همچنین دکتر سعید فرقانی در خصوص ICFو اخلاق حرفه‌ای  و در پایان دکتر ابراهیم صادقی در خصوص پژوهش‌های اسکلتی و عضلانی با دیدگاه ICFسخن گفتند.

گفتنی است این سمینار با استقبال بی نظیری مواجه شد و شرکت کنندگان ابراز خرسندی بسیاری از برگزاری این سمینار کردند.

در روزهای برگزاری سمینار، در پایان هر روز جلسه پرسش و پاسخ برگزار می‌شد و به سئوالات شرکت کنندگان در خصوص ICf پاسخ داده می‌شد.

لازم به ذکر است، دبیر این سمینار دکتر زهرا سادات رضائیان معاون پژوهشی دانشکده علوم توانبخشی بود.