برگزاری روز پژوهش در دانشکده علوم توانبخشی

۳۰ آذرماه مراسم روز پژوهش در دانشکده علوم توانبخشی برگزار شد. به همین مناسبت کمیته تحقیقات دانشجویی، غرفه‌هایی که نشان دهنده فعالیت‌ها و کارایی گروه‌های مختلف دانشکده علوم توانبخشی بود به معرض دید همگان قرار دادند. این غرفه‌ها از ساعت ۱۱:۳۰ آماده‌ی بازدید بود. سپس در ساعت ۱۳ مراسم تجلیل از پژوهشگران و فن‌آوران برتر دانشکده علوم توانبخشی در سالن معرفت آغاز شد. در این مراسم از دانشجویان، اساتید و کارمند پژوهشگر و فن‌آور برتر تقدیر شد و هدیه‌ای همراه با لوح به رسم یادبود اهدا شد. معرفی شدگان در قسمت دانشجویان برتر به ترتیب:

دانشجوی فن‌آور برتر (مخترعی که توانست مدال برنز سئول و همچنین دیپلم افتخار از کشور تایوان را به خود اختصاص دهد)، پیام سید کلاته معرفی شد، دانشجوی پژوهشگر برتر مقطع کارشناسی ارشد تهمینه ملکی، دانشجوی پژوهشگر برتر مقطع کارشناسی منا مشکورنیا و دانشجوی مشوق پژوهش و تحقیق محمد کاظم گنجی معرفی شدند.

در قسمت اساتید: پژوهشگر و فن‌آور برتر، استاد پژوهشگر برتر دکتر زهراسادات رضائیان و مصطفی کمالی و فن‌آور برتر فاطمه ابناوی معرفی شدند و در قسمت کارمند: پژوهشگر برتر نسرین مسائلی معرفی شد.

گفتنی است در این مراسم از کارکنان حوزه پژوهش دانشکده علوم توانبخشی نیز تقدیر شد.

در پایان غرفه گروه ارتوپدی فنی به عنوان بهترین غرفه انتخاب شد.

این مراسم در ساعت ۱۴:۳۰ به پایان رسید.