برگزاری روز آموزش در دانشکده علوم توانبخشی

به مناسبت هفته آموزش، دکتر فرقانی معاون آموزشی دانشکده علوم توانبخشی روز دوشنبه ۱۸ اردیبهشت ماه ۹۶ را بعنوان روز آموزش دانشکده علوم توانبخشی اعلام نمود. به همین مناسبت روز دوشنبه بعنوان روز آموزش دانشکده علوم توانبخشی نامگذاری و برنامه ریزی شد. برنامه‌ی روز آموزش دانشکده با صبحانه کاری آغاز شد. در این صبحانه کاری دکتر موحدیان عطار و هیات همراه نیز حضور داشتند و به این محفل روشنایی بیشتری بخشیدند. دکتر موحدیان عطار و هیات همراه ( دکتر ایرج پور مدیر تحصیلات تکمیلی دانشگاه، دکتر نیکو یمانی، رئیس مرکز مطالعات و توسعه آموزش پزشکی، خانم احسان‌پور و خانم دادمان از مرکز مطالعات و توسعه آموزش پزشکی) ساعت ۸ صبح در دانشکده علوم توانبخشی حضور یافتند و توسط ریاست، معاون آموزشی و کلیه اعضای هیات علمی دانشکده علوم توانبخشی مورد استقبال قرار گرفتند. پس از صرف صبحانه در سالن معرفت دانشکده، دکتر موحدیان عطار طی سخنانی از تمامی اعضای هیات علمی دانشکده علوم توانبخشی تقدیر و تشکر و روز استاد را به کلیه اعضای هیات علمی تبریک گفت. معاون آموزشی دانشگاه گفت، آموزش دانشکده علوم توانبخشی در اعتبار بخشی دانشگاه نقش فعالی داشتو از این بابت از گروه آموزشی دانشکده تشکر نمود. پس از ایشان دکتر جاوید مستمند ریاست دانشکده علوم توانبخشی به تمامی حاضرین خوش آمدگویی و روز استاد را تبریک گفت و از دکتر سعید فرقانی برای برگزاری این برنامه تقدیر و تشکر نمود، سپس دکتر سعید فرقانی نیز از دکتر موحدیان و هیات همراه که در این مراسم حضور یافتند تقدیر و تشکر کرد و گفت شعار سال ۹۴ آموزش دانشکده آموزش مبتنی بر اصول توانبخشی و سال ۹۵، آموزش مبتنی بر اخلاق حرفه‌ای و برای امسال شعار آموزش توانبخشی پاسخگو نام گذاری شده است. سپس دکتر نیکو یمانی ریاست مرکز مطالعات و توسعه آموزش پزشکی(EDC) ضمن تشکر از مسئولین و اعضای هیات علمی دانشکده علوم توانبخشی در خصوص هفته‌ی آموزش و کارگاه‌های آموزشی که در این هفته تدارک دیده شده توضیحاتی داد و از حضار دعوت نمود در جشنواره‌ای که به مناسبت هفته آموزش  چهارشنبه ۲۰ اردیبهشت ماه در تالار فیروزه واقع در مجموعه رفاهی سبز دانشگاه برگزار خواهد شد شرکت کنند.

مهمانان ساعت ۹:۳۰ دانشکده را ترک کردند و پس از استراحتی کوتاه کارگاه مبانی ژورنال کلاب آغاز شد، مدرس این کارگاه دکتر علیرضا طاهری عضو هیات علمی گروه ارتوپدی فنی دانشکده علوم توانبخشی بود. این کارگاه یکساعت و نیم بطول انجامید. سپس به مناسبت روز آموزش که مصادف با تولد حضرت علی اکبر(ع) و روز جوان نام‌گذاری شده، از دانشجویان دانشکده با چای و شیرینی پذیرایی شد.