برگزاری دومین روز کنگره بین المللی ارتوز و پروتز ایران در تهران

به گزارش گزارشگر روابط عمومی دانشکده علوم توانبخشی، روز دوم کنگره بیشتر به ارائه مقالات اختصاص یافته است. اولین بخش ارائه مقالات، به مقالاتی که در زمینه ارتزهای پا هستند اختصاص دارد و اعضای هیئت رئیسه دکتر سعیدی، دکتر طهمورث طهماسبی،  دکتر احمدی بنی و دکتر بقایی می‌باشند. که در این قسمت یکی از اعضای هیات علمی دانشکده علوم توانبخشی راضیه طهماسبیمقاله‌ای پیرامون موضوع ارتز‌های پا و کفش‌های رول آور ارائه نمود که بسیار مورد استقبال قرار گرفت.

در قسمت دوم برنامه، ارائه مقالات به مقالاتی که در زمینه پروتز می‌باشند اختصاص داشت و اعضای هیئت رئیسه این بخش دکتر حسین آسیابی،  دکتر سروش و دکتر امینیان هستند.

بخش اول دومین روز کنگره ساعت ۱۳ پایان یافت و بخش دوم از ساعت ۱۴ آغاز  شد.

بخش دوم از روز دوم با کنفرانس مهسا کاویانی (عضو طرح هیات علمی دانشکده علوم توانبخشی اصفهان) پیرامون مبحث اسکولیوز آغاز شد. و به ترتیب بقیه سخنرانان مبحث خود را ارائه دادند. در انتهای جلسه تمامی مدیر گروه‌های ارتوپدی فنی سه دانشگاه علوم پزشکی ایران ، دانشگاه علوم پزشکی اصفهان و دانشگاه علوم بهزیستی دور هم جمع شدند و جلسه احراز صلاحیت ارائه دهندگان ارتز و پروتز و مشکلات پیش روی رشته را بررسی کرده که طی آن دکتر سعید فرقانی با یک نظریه جامع خواستار گرفتن امتحان آسکی از فارغ التحصیل‌های یک دانشگاه توسط اساتید یک دانشگاه دیگر شد که با نظر قریب به تمام حضار حاضر در جلسه همراه شد.

جلسه احراز صلاحیت بوسیله مدیر گروه‌های رشته اعضای مصنوعی و وسایل کمکی، استاد وهاب کاشانی ، دکتر امینیان ، دکتر سعیدی ،دکتر ابراهیم صادقی و دکتر سعید فرقانی انجام شد.

بدین ترتیب روز دوم کنگره به پایان رسید.