برگزاری دوره تابستانه پژوهشی در دانشکده علوم توانبخشی

دکتر قسیسین در خصوص برنامه‌ دوره تابستانه گفت. روز اول کلاس ایده‌پردازی می‌باشد که مدرس این کلاس دکتر ابراهیم صادقی رئیس مرکز تحقیقات اختلالات اسکلتی و عضلانیو عضو هیات علمی گروه ارتوپدی فنی دانشکده علوم توانبخشی می‌باشد. روز دوم کلاس جستجو و بررسی متون که مدرس دکتر سعید فرقانی معاون آموزشی دانشکده و عضو هیات علمی گروه ارتوپدی فنی می‌باشد و این کلاس بصورت عملی و تئوری برگزار می‌شود. روز سوم کلاس مدیریت منابع(اندنونت) می‌باشد و مدرس آن فهیمه جعفریان مربی گروه ارتوپدی فنی می‌باشد. روز چهارم و پنجم کلاس پروپزال نویسی می‌باشد و مدرس این کلاس از اساتید گروه‌های آموزشی در نظر گرفته شده است و متعاقبا اعلام خواهد شد. روز ششمSPSS  مقدماتی است که مدرس این کلاس مهردادسعیدی عضو هیات علمی گروه کاردرمانی می‌باشد و آخرین روز (روز هفتم) به مقاله نویسی به زبان فارسی اختصاص دارد که مدرس این کلاس دکتر حمید کریمی عضو هیات علمی گروه گفتار درمانی می‌باشد. دکتر قسیسین خاطر نشان کرد که این کلاس‌ها با اولویت درخواست دانشجویان برنامه‌ریزی شده است.

مدیر کمیته تحقیقات دانشجویی در آخر گفت، کلاس‌های ایده پردازی و جستجو و بررسی متون دیروز و امروز (۲۴ و ۲۵ تیرماه) برگزار شد و کلاس‌های دیگر هم تا آخر هفته برگزار می‌شود. وی با آرزوی مثمر ثمر بودن این دوره‌ها برای شرکت کنندگان، به مصاحبه خود پایان داد.