برگزاری اولین کارگاه پانا در دانشکده علوم توانبخشی

دکتر یلدا کاظمی طی مصاحبه‌ای کوتاه با روابط عمومی دانشکده علوم توانبخشی در خصوص کارگاه پانا گفت: در این کارگاه، شرکت کنندگان با اصول زیربنایی که چارچوب بسته های پانا را تشکیل می دهد، آشنا شدند. وی گفت، مدرسین پانا در خصوص هر بسته، درباره روند ارزیابی کودکان از ۹ ماهگی تا ۵ سالگی همراه با نمایش فیلم، صحبت کردند. این عضو هیات علمی ادامه داد، در بخش عملی کارگاه که مورد استقبال شرکت کنندگان قرار گرفت و به گفته شرکت کنندگان، از مهم‌ترین نقاط قوت کارگاه در مقایسه با کارگاه‌های دیگر بود، بدینگونه بود شرکت کنندگان در کارگاه، در گروه‌های کوچک، با تحلیل نمونه‌های واقعی، رفتارهای زبانی کودکان در فیلم پخش شد، را مورد بررسی قرار دادند و مدرسین، آنها را قدم به قدم در این مسیر همراهی کردند. دکتر یلدا کاظمی مدرس پانا گفت، از دید ما، یکی دیگر از نقاط قوت کارگاه، سوالاتی بود که شرکت کنندگان در کارگاه مطرح می‌کردند. این سوالات نه تنها برای ارتقاء یادگیری شرکت کنندگان ارزشمند بود بلکه به مدرسین هم کمک کرد تا برنامه کارگاه‌های بعدی را بر اساس آنها، هدفمندتر طراحی کنند. وی افزود چیزی که بسیار ارزشمند بود، حضور و اشتیاق کم نظیر شرکت کنندگان بود. آنها تا آخرین لحظات کارگاه که تا ساعت ۱۸ به طول انجامید، در کارگاه حضور داشتند. دکتر یلدا کاظمی در پایان گفت، جا دارد از انجمن علمی گفتاردرمانی ایران-شعبه اصفهان، میثم شفیعی کارشناس گفتاردرمانی برای همراهی و به خصوص پیام سید کلاته دانشجوی کارشناسی ارشد گفتاردرمانی دانشکده علوم توانبخشی که در هر چه بهتر برگزار شدن این کارگاه نقش داشتند، سپاسگزاری کنم. وی با گفتن این جمله به سخنان خود پایان داد، از همراهی دوستان شرکت کننده در این کارگاه که، فراتر از انتظار بود تشکر می‌کنم.

قابل ذکر است، بسته‌های پانا شامل فرم های ضروری و بعضاً بومی شده جهت ارزیابی کودکان دارای انواع  اختلالات زبانی در سه گروه سنی از ۹ماهگی تا ۵ سالگی می‌باشد و برای اولین بار به این شکل در ایران توسط دکتر یلدا کاظمی و محبوبه نخشب، از اعضای هیات علمی گروه گفتاردرمانی دانشکده علوم توانبخشی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان و تهمینه ملکی دانشجوی کارشناسی ارشد گفتاردرمانی دانشکده علوم توانبخشی تدوین شده‌اند.