برای اولین بار برگزاری همایش شهروندی با موضوع آرتروز در شهر اصفهان

دکتر زهرا سادات رضائیان از برگزاری همایش شهروندی در حاشیه همایش ملی "استئوآرتریت: از تحقیق تا بالین" خبر داد. وی گفت این کنگره در نظر دارد که علاوه بر مخاطبین علمی خود، عموم مردم را نیز پوشش دهد. وی ادامه داد در این راستا در کنار برنامه‌های علمی کنگره، همایش شهروندی با "موضوع آرتروز ستون فقرات" روز چهارشنبه ۲۹  و با موضوع "آرتروز زانو و سایر مفاصل" روز پنج شنبه ۳۰ شهریورماه از ساعت ۹ صبح الی ۱۲ ظهر در سالن همایش کتابخانه مرکزی اصفهان برگزار می‌شود. دبیر علمی همایش استئوآرتریت گفت، این همایش با همکاری معاونت فرهنگی شهرداری اصفهان و معاونت بهداشتی استان برنامه ریزی شده است. وی ادامه داد، در این همایش اساتید شناخته شده در زمینه پیشگیری، درمان و توانبخشی آرتروز مفاصل به پرسش‌های شهروندان پاسخ می‌دهند.

دکتر رضائیان گفت، قابل ذکر است که همزمان با همایش شهروندی، نمایشگاهی از بازی‌های رایانه‌ای مبتنی بر حرکت و محصولات دارویی و درمانی مرتبط با آرتروز مفصل و ستون فقرات نیز برگزار می‌شود. این بازی‌ها منتخبی از بازی‌های شرکت کننده در نوآوردگاه بازی های رایانه ای حرکتی می‌باشند که همزمان در دانشگاه اصفهان برگزار خواهد شد. همچنینْ بسته‌های آموزشی در زمینه آشنایی با این بیماری همه‌گیر و نحوه مقابله با آن در اختیار شهروندان علاقمند قرار خواهد گرفت. این عضو هیات علمی دانشکده علوم توانبخشی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان در پایان سخنانش گفت، وعده ما چهارشنبه و پنجشنبه، ۲۹ و ۳۰ شهریورماه سالن همایش های کتابخانه مرکزی شهرداری اصفهان، روبروی پارک شهید رجایی.

به کنگره استئوآرتریت بپیوندید. @osteoarthritis_research