انتخاب پژوهشگر برتر، فناور برتر و کارمند برتر در روز پزوهش دانشکده علوم توانبخشی

فاطمه ابناوی مسئول فناوری دانشکده علوم توانبخشی اعلام کرد، سومین جشنواره پژوهش و فناوری دانشکده علوم توانبخشی روز سه شنبه ۹۵/۹/۳۰ برگزار خواهد شد. وی ادامه داد نظر به اینکه در خصوص انتخاب  استاد پژوهشگر برتر ملاک گزارش اخذ شده از پروفایل گوگل اسکولار اساتید می‌باشد، چنانچه اساتید، متقاضی بررسی پرونده و شرکت در رقابت انتخاب برگزیدگان جشنواره هستند، ضرورت دارد که تا تاریخ ۲۴/ ‏۹ /‏۱۳۹۵ نسبت به تکمیل اطلاعات خود اقدام نمایند. مسئول فناوری همچنین در خصوص استاد فن آور برتر گفت فناور برتر نیز در این جشنواره بر اساس سوابق موجود از اساتید در معاونت پژوهشی انتخاب خواهد شد. وی مژده داد که در این جشنواره از کارمند پژوهشگر برتر نیز تقدیر خواهد شد. ابناوی ادامه داد، بر این اساس کارمندانی که قصد شرکت در رقابت را دارند حداکثر تا تاریخ ۹۵/۹/۲۴ مستندات زیر را به دفتر فناوری دانشکده ارایه نمایند.

۱-تصوير مقالات چاپ شده   ۲- تصوير مقالات از Data baseكه در آن ايندكس شده است ۳- ارائه مستندات مربوط به IF۴-تصوير طرح پژوهشی مصوب