افتخاری دیگر برای دانشکده علوم توانبخشی

پیام سیدکلاته دانشجوی کارشناسی ارشد گفتاردرمانی دانشکده علوم توانبخشی با ارائه  اختراع خود تحت عنوان Infant Suckling Tester موفق به کسب مدال برنز  در مسابقات  جهانی اختراعات سئول  (کره جنوبی) در سال ۲۰۱۶ شد. گفتنی است این دومین اختراع وی می‌باشد

از جمله مقام‌هایی که سید کلاته موفق به کسب آن شده است می‌توان به، جشنواره اختراعات بین المللی کره جنوبی اشاره نمود که موفق به کسب مدال نقره در سال ۲۰۱۴ شد. همچنین وی در سال ۲۰۱۴ در کشور چین موفق به کسب مدال نقره شد. این دانشجوی ارشد گفتار درمانی در سال ۲۰۱۴ دیپلم افتخار جشنواره اختراعات بین المللی کشور کرواسی را به خود اختصاص داد. وی در رویداد زنبور عسل که به تازگی در دانشگاه علوم پزشکی اصفهان برگزار شد، عضو تیم‌ طراحی دستگاه ارزیاب وضعیت تغذیه ای نوزادان نارس و راهکار بهبود  عملکرد شنیداری افراد کم شنوادر مدارس عادی بود و این گروه توانستند ایده خود را در رویداد زنبور عسل سال ۱۳۹۵ به ثبت برسانند.

ضمن تبریک به این دانشجوی پرتلاش و نخبه ایرانی، برای ایشان آرزوی سلامتی و موفقیت روز افزون داریم