اعلام نتایج دهمین جشنواره سراسری رسانه و نشریات دانشجویی

نشریه به توان پنج، هور و تلنگر به مرحله بعدی جشنواره تیتر ۱۰ راه یافتند.

بر اساس اعلام دبیرخانه جشنواره از هر بخش ۴۰نشریه و در مجموع ۶۴۰نشریه به مرحله بعدی جشنواره راه یافته‌اند. نشریه دانشجویی بتوان ۵ دانشکده علوم توانبخشی اصفهان به مدیر مسئولی محمد بهرامی، نشریه هور به مدیر مسئولی محمد کاظم گنجی و نشریه تلنگر به مدیر مسئولی سوده قربانی نیز جزو نشریاتی هستند که به مرحله بعدی راه یافته اند.

گفتنی است، مرحله دوم داوری‌ها از امروز ۱۶ اسفندماه آغاز می‌شود و تا یک هفته ادامه دارد؛ در این مرحله داوری، از هر بخش ۱۰نشریه به مرحله نهایی راه می‌یابند.

طبق اعلام دبیرخانه جشنواره صاحبان نشریات برگزیده تا چهارشنبه ۱۸اسفندماه فرصت دارند نسخه چاپی نشریه خود را به دبیرخانه جشنواره ارسال کنند.

لازم به ذکر است، افرادی که بیش از یک شماره از نشریه خود و یا نشریات افراد دیگر را ثبت کرده‌اند و نشریه آنها وارد مرحله دوم داوری شده است، برای آگاهی از "شناسه اثر" نشریات ارسالی خود از امشب می‌توانند به قسمت «فهرست آثار ارسال شده» حساب کاربری خود در سامانه جشنواره به آدرس http://nashriat.titr10.ir/  مراجعه و در ستون "وضعیت فعلی اثر" آثاری را که به مرحله دوم راه پیدا کرده اند، مشاهده کنند.

ضمن تبریک به هیات تحریریه نشریات فوق، برای این عزیزان آرزوی سلامنی و موفقیت روز افزون داریم