اجرای طرح جمع آوری کتاب‌های مازاد یا بدون ‌استفاده در دانشکده علوم توانبخشی

طرح جمع آوری کتاب که به پیشنهاد دکتر علیرضا طاهری عضو هیات علمی گروه ارتوپدی فنی و با همکاری روابط عمومی دانشکده علوم توانبخشی به اجرا گذاشته شده است، با هدف رواج فرهنگ کتاب‌خوانی و بهره‌گیری از کتاب‌های قدیمی و کتاب‌های بدون استفاده یا خوانده ‌شده می‌باشد، که پس از جمع آوری،برای استفاده همکاران به نمایش گذاشته می‌شود.

همکاران محترم هر کتابی که داشته باشند از جمله کتاب کودک، نوجوان، تاریخی، مذهبی، خبری، نثر، شعر ، آشپزی، فلسفی و ... ‌را می‌توانند از تاریخ ۱۴ لغایت ۱۸ مرداد ماه به دفتر روابط عمومی دانشکده علوم توانبخشی تحویل نمایند. تا پس از بررسی کمیته کتاب به نمایش گذاشته شود.

این یک تصور غلط است که فکر کنیم توسعه شبکه ارتباطی اینترنتی، مخاطب و علاقه‌مندان به مطالعه و تحقیق را از کتاب بی نیاز کرده است. هر چیز جای خود را دارد و کتاب و انتشار مکتوب و سنتی آن، همچنان بر حضور و ایفای نقش جدی خود تاکید می ورزد.

کتاب و کتابخوانی، هنوز در میان مخاطبان و علاقه مندان به مطالعه و تحقیق جایگاه ویژه خود را دارد و بخشی از سبد فرهنگی این اقشار را به خود اختصاص می دهد.